Windows 7 - Klargøring før installation

Sådan indstiller du uret på din computer:

1. Gå ned i "Windows Start menuen", og klik på den.
  2. Tryk på knappen "Kontrolpanel", hvorefter der åbner sig et nyt vindue med kontrolpanelet i.
  3. Find knappen "Klokkeslæt, sprog og område", og tryk på "Dato og Klokkeslæt", hvor der vil åbne sig et lille vindue med computerens ur indeni.
  4. Tryk på knappen "Skift dato og klokkeslæt", og indstil dato og klokkeslæt så det er korrekt
  5. Indstil tidszonen, så den står rigtigt. Dette gør du ved at trykke på knappen "Skift tidszone", hvor der vil åbne sig et nyt lille vindue, hvor du skal vælge den tidszone som hedder "(GMT +1:00) København, Stockholm, Oslo, Madrid, Paris".
  6. Fjern fluebenet i den boks der hedder "Giv mig besked, når tiden skifter", som gør at computerens ur skifter til sommer/vintertid.
  7. Tryk på knappen "OK", som gemmer de indstillinger, som du lige har ændret, og vinduet vil blive lukket automatisk.