RSS Feed / InfoCenter

I dag bliver mange nyheder distribueret over internettet via såkaldte RSS Feeds. LiveConnect CDS har en indbygget RSS Feed læser, som gør det muligt at oprette et RSS medie i afspilningslisten, som opdateres med nyheder fra internettet hver gang mediet vises på skærmen.

For at oprette et RSS-feed / InfoCenter i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på "RSS-feed / InfoCenter" under "Avancerede medietyper", eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Under "InfoCenter indstillinger".
    1. Kilde - Vælg her om det er RSS eller det interne besked system InfoCenter.
      1. Ved valg af InfoCenter ændres punkt 7 & 8 til en liste over de interne info lister.
        (Se her hvordan du opretter lister & beskeder).

2. Overskrift - Ønskes der en overskrift til RSS-feed / InfoCenter indtastet det her (Valgfrit).
    3. Designskabelon - Vælg her hvordan indholdet skal præsenteres på infoskærmen.
    4. Hastighed - Angiv her hvor hurtigt der skal skiftes imellem beskederne.
    5. Antal beskeder - Angiv her hvor mange beskeder der skal vises ud fra den valgte liste.
    6. Opdateringsfrekvens - Angiv her hvor ofte der skal kontrolleres om der er nyt Feed eller beskeder.
    7. RSS Url - Indtast/indsæt adressen til det ønskede RSS-feed.
    8. Kræver login - Ved markering vil der komme 3 felter til udfyldelse af login info til RSS feed, hvis dette er påkrævet.

5. Under "Avancerede indstillinger".
    1. Skrifttype - Ang den ønskede skrifttype som indholdet skal vises med.
    2. Overskrift fed - Vælg om overskriften skal vises i FED formatering.
    3. Overskrift størrelse - Angiv skriftstørrelsen på overskriften.
    4. Emne størrelse - Angiv størrelsen på emne teksten.
    5. Skriftstørrelse - Angiv her den ønskede størrelse på indholdsteksten.
    6. Baggrundsfarve - Angiv den ønskede baggrundsfarve.
    7. Skriftfarve - Angiv her den ønskede skrift farve.
    8. Margin - Angiv her hvor langt indholdet skal være fra kanten.
    9. Tegnsæt - Ændre kun denne fra "Auto" hvis nogle tegn fra RSS-feed / InfoCenter vises forkert på InfoSkærmen så som Æ Ø og Å, forsøg med at ændre tegnsæt.
    10. Baggrundsbillede - Hvis der ønskes et baggrundsbillede kan det vælges her.

6. Under "Medie detaljer".
    1. Navn - Angiv navnet som skal vises i afspilningslisten. BEMÆRK, navnet KUN vises i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Visningstid - Angiv her om indholdet ønskes vist i et bestemt antal timer, minutter og/eller sekunder, eller hvor mange gange indholdet skal gentages.

4. Deaktivere medie - Angiv her hvis mediet ikke skal afspilles (vil blive nedtonet i afspilningslisten og bliver sprunget over).

7. Når alt er som ønsket, tryk ”Gem”.

8. Indholdet er nu oprettet og klar til brug.