1. Klik på fanebladet "Indhold" og vælg den indholdskanal du ønsker at administrere.

2. Klik på "Kanalindstillinger" i boksen til venstre på skærmen  - tidsindstillingerne vil nu komme til syne.

3. Aktiver tidsindstillingerne i feltet "Skærm Tænd/sluk".

4. Angiv hvornår skærmen skal tænde i feltet "Tænd".

5. Angiv hvornår skærmen skal slukke i feltet "Sluk".

6. Klik på "Gem".

Bemærk: Denne funktion virker kun, hvis din skærm er i stand til at gå i stand-by tilstand når skærmsignalet forsvinder, og forlade stand-by tilstanden igen når skærmsignalet kommer tilbage.