Website

Med dette medie har du mulighed for at vise et website på skærmen. Du skal være opmærksom på at afspiller PC´en skal være online på internettet for at websitet kan vises.

For at oprette et website medie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på "Tilføj mediet" i toppen af hovedvinduet.

3. Klik på "Website" eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Under "Indtast en URL".

1. URL - Angiv her hjemmeside adressen (URL) på hjemmesiden som ønskes vist.
    2. Del af website - Angiv her om man vil "Vis hele websitet" eller "Vis en del af website". BEMÆRK, ved visning af hjemmesiden når man vil vælge område vises hjemmesiden i sort/hvid, og kan give fejlvisninger da ikke alle hjemmesider følger HTML standard.

5. Under "Avancerede indstillinger". BEMÆRK, denne boks er kun synlig hvis der er valgt "Vis en del af websitet" under "Indtast en URL".

1. Baggrundsfarve - Angiv her den ønskede baggrundsfarve. Baggrunden vises kort før og efter mediet bliver indlæst.
    2. Pos X - Angiv her hvor mange pixels horisontalt start punktet skal være fra øverste venstre hjørne af skærmen.
    3. Pos Y - Angiv her hvor mange pixels vertikalt start punkt skal være fra øverste venstre hjørne af skærmen.
    4. Bredde - Angiv her i pixels hvor langt mod højre der skal vises ud fra angivet punkter i "Pos X" og "Pos Y".
    5. Højde - Angiv her i pixels hvor langt ned der skal vises fra angivet punkter i "Pos X" og "Pos Y".

6. Under "Medie detaljer".

1. Navn - Angiv det ønskede navn til mediet. Navnet vil KUN blive vist i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Visningstid - Angiv hvor lang tid websitet ønskes vist før der skiftes til næste medie i afspilningslisten.

4. Deaktivere medie - Angiv her hvis mediet ikke skal afspilles (vil blive nedtonet i afspilningslisten og bliver sprunget over).

7. Når alt er som ønsket trykkes på "Gem"

8. Website er nu gemt og klar til brug.