Løbetekst (Hardware accelerated)

For at oprette en Løbetekst, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på "Løbetekst" under "Avancerede medietyper", eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Under "Indstillinger".
    1. Hastighed - Angiv her hvor hurtigt løbeteksten skal løbe over skærmen.
    2. Beskrivelse - Sæt flueben her for at vise beskrivelse/besked. Ellers vises kun overskrifter.
    3. Vælg kilde - Angiv her hvor man ønsker at løbeteksten skal hentes fra.
      1. RSS - Vælg denne hvis indholdet kommer fra et RSS-feed.
      2. InfoCenter - Vælg denne hvis indholdet skal komme fra InfoCenter liste(r).
      3. Ekstern kilde - Vælg denne hvis indholdet skal komme fra en ekstern kilde

4. RSS kilde / Lister / Ekstern kilde - Afhængig af valg af kilde skifter denne.
      1. RSS kilde - Angiv her adressen på det ønskede RSS-feed. Hvis kilden kræver login, sættes flueben i "Kræver login" hvorpå der kan skrives de pågældende informationer.
      2. Lister - Vælg de lister som skal vises ud fra InfoCenter.
      3. Ekstern kilde - Angiv her adressen på den eksterne kilde. Hvis kilden kræver login, sættes flueben i "Kræver login" hvorpå der kan skrives de pågældende informationer.

5. Under "Medie detaljer".
    1. Navn - Angiv det ønskede navn til mediet. Navnet vil KUN blive vist i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Visningstid - Angiv hvor lang tid websitet ønskes vist før der skiftes til næste medie i afspilningslisten.

4. Deaktivere medie - Angiv her hvis mediet ikke skal afspilles (vil blive nedtonet i afspilningslisten og bliver sprunget over).

6. Når alt er som ønsket trykkes på "Gem".

7. Website er nu gemt og klar til brug.