Transparente indholdskanaler/ underkanaler

For at oprette en transparent indholdskanal også kaldet underkanaler, skal du først sørge for at den indholdskanal, din underkanal skal nedarve fra, er oprettet til at kunne bruges som en hovedkanal.

Gør følgende:

1. Vælg indholdskanalen du ønsker at lave til hovedkanal
  2. I boksen ”Funktioner” til venstre, tryk på ”Kanalindstillinger”
  3. Sæt kryds i ”Tillad transparente kopier”
  4. Tryk ”Gem”

Når du skal oprette en transparent kanal/underkanal gøres følgende:

1. Vælg ”Indhold” i den sorte bjælke øverst
  2. Tryk på menupunktet ”Opret indholdskanal”
  3. Indtast navnet på underkanalen
  4. Sæt flueben i ”Transparent”
  5. Vælg kilde: vælg hvilken indholdskanal din underkanal skal ligge under
  6. Tryk ”Gem”

Nu har du oprettet en underkanal til din hovedkanal.

Dette betyder at du i fremtiden vil kunne ligge indhold i Hovedkanalen, som vil blive distribueret ud til underkanalerne. Hvis du ønsker at noget indhold kun skal ligge på underkanalen, så det ligges under den kanal, og ikke i hovedkanalen.

OBS: Det er ikke muligt at lave en underkanal om til en hovedkanal på et senere tidspunkt.