Flash (SWF)

Flash er et meget fleksibelt og anvendeligt format til skærmkommunikation, som gør det muligt at designe flotte animerede skilte. Flash adskiller sig fra video ved at være mere dynamisk format, som både er let at redigere samt kan hente data fra eksterne kilder. LiveConnect CDS kan afvikle flashfiler af typen Shockwave (SWF).

BEMÆRK: Alle flashfiler (SWF) skal uploades til filarkivet INDEN de kan anvendes i en afspilningsliste! (Se her hvordan du uploader under "Opsætning")

For at oprette et flashmedie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den indholdskanal Clisten skal vises i.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på "Flash" under "Avancerede medietyper", eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Under "Vælg fil" - Vælg den ønskede flash fil fra "Filarkiv".

5. Under "Avancerede indstillinger".
    1. Timeout - Angiv her hvor lang tid der skal gå før der skriftes til næste medie i afspilningslisten. BEMÆRK, denne bruges KUN hvis den er valgt i "Afslut via".
    2. Afslut via - Vælg hvordan mediet skal afslutte.
      1. Når sidste frame er vist - Skiftes der til næste medie i afspilningslisten når flash filen er kørt til ende.
      2. Brug timeout - Viser det antal sekunder der er anført i "Timeout".
  6. Under "Medie detaljer".
    1. Navn - Angiv navnet som skal vises i afspilningslisten (BEMÆRK, navnet KUN vises i afspilningslisten og ikke på skærmen).
    2. Dato/tid begrænsning.
      1. Nej - Ingen begrænsning på det valgte medie.
      2. Hver dag i begrænset tidsrum - Angiv her start og slut tid, på hvilke dage og/eller lige/ulige uger, mediet skal afspilles i afspilningslisten.

3. Dato/tid Til/fra - Angiv her start og slut dato samt tid (f.eks. hvis et medie kun skal køre i en begrænset periode), samt hvilke ugedage, og/eller lige/ulige uger.
        Ønskes indholdet vist hver dag inden for det tidsrum der er anført, og mediet vil nu blive vist i det angivne tidsrum inden for den valgte dato.

4. Deaktivere medie - Angiv her hvis mediet ikke skal afspilles (vil blive nedtonet i afspilningslisten og bliver sprunget over)

7. Når alt er som ønsket, trykkes der på "Gem".

8. Indholdet er nu oprettet og klar til brug.