Ret og slet indholdskanal

For at redigere indstillingerne for en indholdskanal, gør følgende:

1. Flyt musen over menupunkter "Indhold" i den sorte menu linje øverst i LiveConnect CDS.

2. Vælg "Indholdskanal" - Dette kan gøres på 2 måder.
    1. Vælg menupunktet "Indholdskanaler" i dropdown menuen.
    2. Vælg Indholdskanalen fra listen i bunden af dropdown menuen.

3. Under Indholdskanalen er der 3 bokse.
    1. Vælg afspilningsliste
    2. Afspilningslister
    3. Funktioner

4. I boksen "Funktioner", klik på "Kanalindstillinger"

5. Under "Indtast indholdskanal indstillinger" - Her kan navnet på indholdskanalen, Niveauet (placeringen i mappe strukturen) samt beskrivelse redigeres efter behov.

6. Under "Lag og afspilningslister" - Her kan indstillingerne for hvad der skal vises hvor indstilles.

7. Under "Layout" - Her vælges det layout man ønsker at bruge.

8. For at gemme scroller man helt ned i bunden efter layout, og trykker på "Gem".

Sådan slettes en indholdskanal:

BEMÆRK, alt indhold (medier) og indstillinger som er sat ved pågældende indholdskanal forsvinder ved sletning og kan ikke gendannes. Filer fra "Filarkiv" vil ikke blive berørt.

1. Flyt musen over menupunkter "Indhold" i den sorte menu linje øverst i LiveConnect CDS.

2. Vælg indholdskanal (se punkt 2 ovenfor).
    1. På samme måde som 2.1. ovenfor, hvor ved listevisning vælger "Slet" helt til venstre ud fra den indholdskanal man ønsker. BEMÆRK, alt indhold (medier) og indstillinger som er sat ved pågældende indholdskanal forsvinder ved sletning.

2. På samme måde som 2.2 ovenfor, hvor man holder musen over den indholdskanal man ønsker at slette, bevæger sig ned til "Slet" på dropdown menuen.