Vejret

For at indsætte en vejrudsigt i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på "Vejret" eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Under "Søg region og by"
    1. By - Angiv her den ønskede by eller region man ønsker vejrudsigt for, og klik på "Søg".
    2. Vælg her resultatet af søgningen.
    3. Her vises informationerne fra valget i punkt 2.
    4. Antal dage - Angiv hvor mange dage frem der ønskes vist vejrforhold.
    5. Sprog - Angiv hvilket sprog de valgte informationer skal vises i.

5. Under "Avancerede indstillinger".
    1. Skrifttype - Angiv den ønskede skrifttype der skal bruges i mediet.
    2. Skriftstørrelse - Angiv den ønskede skriftstørrelse der skal anvendes.
    3. Overskrift farve - Angiv den ønskede farve på overskriften. (Indstilling er kun tilgængelig på Windows 7 skabelonerne under "Design").
    4. Baggrundsskygge - Angiv farven der ønskes i baggrunden. (Indstilling er kun tilgængelig på Windows 7 skabelonerne under "Design").
      BEMÆRK, dette er kun baggrunden på selve vejr data. Hvis der ingen ændring sker, kontroller at "Gennemsigtighed" ikke står til "0.0".
    5. Gennemsigtighed - Angiv her hvor gennemsigtig "Baggrundsskygge" skal være. "0.0" er helt gennemsigtig, og "1.0" er slet ikke gennemsigtig.
    6. Vis emne - Angiv om der skal vises det valgte område, samt nuværende dato under overskriften.
    7. Vis lokation - Angiv her om lokation skal vises (Overskriften).
    8. Vis grader - Angiv her om der skal vises grader.
    9. Vis regn - Angiv her om der skal vises hvor mange mm. regn.
    10. Vis vind - Angiv her om der skal vises hvor mange meter i sekundet vinden blæser.
    11. Skriftfarve - Angiv her den farve der ønskes på teksten.
    12. Baggrundsfarve - Angiv her den overordnet baggrundsfarve.
    13. Stilling - Vælg her om placeringen skal være centreret, højre eller venstre justeret.
    14. Design - Vælg den skabelon der ønsket vejret skal vises i.
    15. Baggrundsbillede - Angiv her om der skal være et baggrundsbillede i stedet for en baggrundsfarve.

6. Under "Medie detaljer"
    1. Navn - Her står navnet på den skabelon man har valgt. Navnet vil KUN blive vist i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Visningstid - Angiv i sekunder hvor længe der skal vises før der skiftes til næste medie i afspilningslisten. Ønskes 24 timers angives 86400 som er det antal sekunder på et døgn.

7. Når alt er som ønsket, trykkes der på "Gem".

8. Vejr mediet er nu oprettet og klar til brug.