Oprette mapper & upload fil til Filarkiv

For at oprette en mappe og dernæst uploade en fil til "Arkiv" skal der gøres følgende:

1. Flyt musemarkøren over "Filarkiv" i den øverste menu.

2. Vælg "Opret mappe" i dropdown menuen.

3. Under "Indtast mappeindstillinger"
    1. Navn - Angiv det ønskede navn på mappen.
    2. Begrænset adgang - Sæt flueben her for at "låse" indholdet i mappen således der kun kan læses fra mappen men ikke ændres i filerne deri. Det vil KUN være brugeren som låser mappen som kan redigere i indholdet. BEMÆRK, hvis der oprettes undermapper skal disse også låses da funktionen KUN gælder for den akutelle mappe.
    3. Niveau - Angiv her hvor mappen ønskes placeret. Står som standard til "Øverste niveau".

4. Når alt er som ønsket, trykkes der på "Opret mappe".

5. Efter der er klikket på "Opret mappe" kommer man ind i selve mappen hvor det er muligt at uploade en fil.

6. Under "Upload til mappe" - Vælg den fil der ønskes tilføjet til Filarkiv og klik på "Start upload".

7. Under "navnet på den oprettet mappe".
    1. Her vil de filer som der er blevet uploadet være listet.
    2. Brugermanual er det navn på mappen vi har oprettet til dette eksempel. Her vil der stå navnet på den mappe som der er blevet oprettet.
    3. Find - har man mange filer under den pågældende kan der søges her for at finde en ønskede fil.

8. Mappen er nu klar til brug. God fornøjelse.

Filinstillinger

Når man henter en fil fra filarkivet, kan det i nogle tilfælde være praktisk at systemet ved hvor lang tid indholdet af filen varer, så systemet kan estimere varigheden på afspilningslisten.

Nogle filer kan systemet selv læse varigheden af - dette gælder bl.a. billeder samt Windows Media Video/Audio (WMV/WMA). For andre filer skal varigheden angives manuelt - dette gælder bl.a. filer af typen flash (SWF), Mpeg video (MPG) samt MS PowerPoint (PPT).

For de filer hvor systemet ikke selv kan fastslå en varighed kan dette angives ved at klikke på sekundtallet i kollonnen "Sek." ud for filen. Hverved fremkommer et indtastningsfelt hvor du kan angive filens varighed i sekunder.