Sociale Medier: Facebook

Oprettelse af Facebook medie

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på ”Social media” eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Vælg den type medie du ønsker at oprette, Facebook, Instagram eller Twitter. I dette tilfælde Facebook.

5.
  6. Skabelonen “Facebook Page (No authentication required)” viser en standard Facebook visning og kræver ikke godkendelse.
    Dette er en skabelon som udbydes af Facebook. Den kan vi ikke påvirke.

Alle andre skabeloner kræver, at LiveConnect godkendes til at vise indhold. Dette gøres på følgende måde.

1. Klik på ”Generate Access token”
    2. Log på Facebook
    3. Sæt kryds ud for de sider LiveConnect skal have tilladelse til og klik ”Næste”
    4. Klik ”Færdig”
    5. Nu vises en liste over de sider, der er adgang til. Vælg den ønskede side.
    6. Feltet "Facebook site navn" skulle nu gerne blive udfyldt med et Facebook-ID på siden.
    7. Feltet ”Access token” skulle nu gerne få en lang tal- og bogstavskombination.
  7. Under "Medie detaljer":
    1. Navn - Angiv navnet som skal vises i afspilningslisten. BEMÆRK, navnet KUN vises i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Visningstid - Angiv her om indholdet ønskes vist i et bestemt antal timer, minutter og sekunder, eller hvor mange gange indholdet skal gentages.
    3. Dato/tid begrænsning.
      1. Nej - Ingen begrænsning på det valgte medie.
      2. Hver dag i begrænset tidsrum - Angiv her start og slut tid, på hvilke dage og/eller lige/ulige uger, mediet skal afspilles i afspilningslisten.
        BEMÆRK - Det er kun muligt at sætte til midnat. Ønsker man nat visning skal der oprettes et medie som viser fra midnat og frem.

3. Dato/tid Til/fra - Angiv her start og slut dato samt tid (f.eks. hvis et medie kun skal køre i en begrænset periode), samt hvilke ugedage, og/eller lige/ulige uger.
        Ønskes indholdet vist hver dag inden for det tidsrum der er anført, og mediet vil nu blive vist i det angivne tidsrum inden for den valgte dato.

4. Deaktivere medie - Angiv her hvis mediet ikke skal afspilles (vil blive nedtonet i afspilningslisten og bliver sprunget over).

8. Når alt er som ønsket, tryk ”Gem”.

9. Indholdet er nu oprettet og klar til brug.

BEMÆRK, Hvis indholdet ikke bliver vist på skærmen, kontrollere at navnet er angivet rigtigt og at siden er offentlig.