Kanalskift tidsplan

Sådan opretter du en Kanalskift tidsplan:

1. Flyt musemarkøren over "Kontrolpanel" i den øverste menu.

2. Klik på "Kanalskift tidsplan" i dropdown menuen.

3. Du kan nu se en oversigt over alle de kanalskift tidsplaner der er. For at oprette en ny klikkes der på "Opret kanalskift".

4. Et nyt vindue vil åbnes og du har her følgende muligheder:

1. Ud for "Kanal" vælges den indholdskanal der ønskes at skifte til, i dette tilfælde har vi valgt "Brugermanual".

2. Ud for "Dage" er der mulighed for at vælge "En gang". Her vælger man den dato og kl. man ønsker skiftet skal forgå.

3. Ud for "Dage" er der mulighed for at vælge "Gentag". Her vælger man de dage man ønsker skiftet skal være på samt hvilket tidspunkt på dagene skiftet skal ske.

4. Hvis man ikke ønsker at kanalskiftet skal være aktiveres, fjernes fluebenet ud for "Kanalskift tidsplan aktiveret".

5. Ud for "Enheder" vælger man den enhed som man vil have den valgte indholdskanal skal vises på. I dette eksempel har vi valgt enheden Phillips 55'.

6. Når alt er som ønsket, trykkes der på "Gem".

BEMÆRK! Indholdskanalen skifter IKKE tilbage når listen er færdig, hvis man ønsker at skifte tilbage til en tidligere indholdskanal, skal der oprettes en "Kanalskift tidsplan" for dette skift også.