Digitalt/Analogt ur

For at tilføje et ur til din infoskærm skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.
  2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på "Digitalt/Analogt ur" under "Avancerede medietyper", eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Under "Indtast indstillinger".
    1. Type - Vælg her om det der skal vises Digitalt eller Analogt ur.
    2. Format / By - Afhængig af valget i punktet ovenfor ændres denne.
      1. Format - Angiv den format man ønsker at få vist på Digitalt ur.
      2. By - Angiv her den by man ønsker tiden vist fra.

3. Tidszone - Vælg den ønskede tidszone.
    4. Sprog - Vælg det ønskede sprog der skal vises.
    5. Her ses formateringen der kan benyttes under "Format" og forklaring.

5. Under "Avancerede indstillinger".
    1. Stort begyndelsesbogstav - Angiv her om der skal være stort begyndelsesbogstav i datovisning.
    2. Bredde - Angiv her den bredde i pixels der ønskes.
    3. Baggrundsfarve - Angiv den ønsket baggrundsfarve.
    4. Skriftfarve - Angiv den ønsket skriftfarve.
    5. Urets baggrundsfarve - Angiv her den ønsket baggrundsfarve på selve uret.
    6. Afstand mellem by og tekst - Angiv her den ønskede afstand der skal være mellem By navn og teksten i pixels.
    7. Skriftstørrelse - Angiv her den ønsket skriftstørrelse.
    8. Skrifttype - Vælg her den ønsket skrifttype.
    9. Margin - Angiv her hvor langt indholdet skal være fra kanten.
    10. Stilling - Angiv her om indholdet skal vises "Venstre", "Højre" eller "Center" justeret.
    11. Fed - Vælg her om teksten skal vises i fed
    12. Tilføj billede - Angiv her hvis der ønskes et baggrundsbillede.

6. Under "Medie detaljer"
    1. Navn - Her står navnet på den skabelon man har valgt. Navnet vil KUN blive vist i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Visningstid - Angiv i sekunder hvor længe der skal vises før der skiftes til næste medie i afspilningslisten. Ønskes 24 timers angives 86400 som er det antal sekunder på et døgn.

7. Når alt er som ønsket, trykkes der på "Gem".

8. Vejr mediet er nu oprettet og klar til brug.