YouTube Medie

Det er muligt at oprette et YouTube medie på følgende måde:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på "YouTube" eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Find den ønskede video på www.youtube.com i din browser.

5. Kopiere URL'en på videoen og indsæt den under URL i LiveConnect.

6. Under "Indtast information".
    1. Indsæt her URL'en fra youtube.com. BEMÆRK, nogle videoer tillader ikke embedding (deling og visning på andre hjemmesider end youtube).
    2. Vælg den ønskede lydstyrke. BEMÆRK, hvis der ingen lyd er, kan det være fordi lydindstillinger i Windows er sat ned eller på mute.
    3. Her vises titlen på videoen og dukker først op efter URL er indtastet.
    4. Varighed - Længden på videoen, og den tid det tager før der skiftes til næste medie i afspilningslisten.
    5. Vis eksempel - Viser et lille skærmbillede af videoen.

7. Under "Medie detaljer".
    1. Navn - Når der er indtastet en URL vil navnet på videoen skrives her automatisk, ønskes et andet navn ændres denne blot. BEMÆRK, navnet vises KUN i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Dato/tid begrænsning.
      1. Nej - Ingen begrænsning på det valgte medie.
      2. Hver dag i begrænset tidsrum - Angiv her start og slut tid, på hvilke dage og/eller lige/ulige uger, mediet skal afspilles i afspilningslisten.
        BEMÆRK - Det er kun muligt at sætte til midnat. Ønsker man nat visning skal der oprettes et medie som viser fra midnat og frem.

3. Dato/tid Til/fra - Angiv her start og slut dato samt tid (f.eks. hvis et medie kun skal køre i en begrænset periode), samt hvilke ugedage, og/eller lige/ulige uger.
        Ønskes indholdet vist hver dag inden for det tidsrum der er anført, og mediet vil nu blive vist i det angivne tidsrum inden for den valgte dato.

4. Deaktivere medie - Angiv her hvis mediet ikke skal afspilles (vil blive nedtonet i afspilningslisten og bliver sprunget over).

8. Når alt er som det ønskes trykkes der på "Gem".

9. Mediet er nu oprettet og klar til brug.

NB.: Vær opmærksom på, at videoen bliver streamet direkte fra YouTube og kan medføre meget stor belastning på internetforbindelsen.