Delte medier & medie grupper

Med delte medier kan du let dele budskaber mellem forskellige indholdskanaler og afspilningslister.
Det betyder, at du blot behøver at oprette et budskab et sted, og herefter dele ud til alle andre relevante indholdskanaler. Når budskabet efterfølgende opdateres, bliver det automatisk opdateret i alle de indholdskanaler det er delt til.

Delte medier

Sådan deler du et medie:

1. Vælg den indholdskanal hvor mediet der ønskes delt befinder sig.

2. Vælg det medie som ønskes delt.

3. Under mediet findes boksen "Delte medier" & Klik på "Åben/luk" for at udvide.

4. Sæt kryds ud for de medier, hvor dette medie skal tilføjes efter. Hvis dette medie skal tilføjes i starten af en liste, sættes der kryds ud for afspilningslistens navn.

Delte medier grupper

Sådan opretter du delte medier grupper

1. I boksen "Delte medier" klikkes på knappen "Redigere delte medier grupper"

2. I vinduet "Grupper" kan ses en liste over de oprettede grupper. Klik på "Opret delte medier gruppe" for at oprette en ny gruppe.

3. Angiv det ønskede navn på gruppen.

4. Her vælges de afspilningslister som skal indgå i den ønskede gruppe.

5. Når alt er som ønsket, tryk på "Gem".

6. Nu kan den oprettede gruppe ses i listen. Luk vinduet "Grupper".

7. Den oprettede gruppe kan nu vælges ved at klikke på knappen "Vælg delte medier gruppe" og vælge den oprettede gruppe i dropdown menuen.

8. Når alt er som ønsket, tryk på "Gem"

Delte medier & medie grupper

Delte medier & medie grupper

Med delte medier kan du let dele budskaber mellem forskellige indholdskanaler og afspilningslister.
Det betyder, at du blot behøver at oprette et budskab et sted, og herefter dele ud til alle andre relevante indholdskanaler. Når budskabet efterfølgende opdateres, bliver det automatisk opdateret i alle de indholdskanaler det er delt til.

Delte medier

Sådan deler du et medie:

1. Vælg den indholdskanal hvor mediet der ønskes delt befinder sig.

2. Vælg det medie som ønskes delt.

3. Under mediet findes boksen "Delte medier" & Klik på "Åben/luk" for at udvide.

4. Sæt kryds ud for de medier, hvor dette medie skal tilføjes efter. Hvis dette medie skal tilføjes i starten af en liste, sættes der kryds ud for afspilningslistens navn.

Delte medier grupper

Sådan opretter du delte medier grupper

1. I boksen "Delte medier" klikkes på knappen "Redigere delte medier grupper"

2. I vinduet "Grupper" kan ses en liste over de oprettede grupper. Klik på "Opret delte medier gruppe" for at oprette en ny gruppe.

3. Angiv det ønskede navn på gruppen.

4. Her vælges de afspilningslister som skal indgå i den ønskede gruppe.

5. Når alt er som ønsket, tryk på "Gem".

6. Nu kan den oprettede gruppe ses i listen. Luk vinduet "Grupper".

7. Den oprettede gruppe kan nu vælges ved at klikke på knappen "Vælg delte medier gruppe" og vælge den oprettede gruppe i dropdown menuen.

8. Når alt er som ønsket, tryk på "Gem"