Kanalskift tidsplan

Hvis du gerne vil skifte indholdskanal på en enhed på et specifikt tidspunkt, så kan du bruge "Kanalskift tidsplan"

Sådan opretter du en Kanalskift tidsplan:

1. Fra venstremenuen vælges "Kontrolpanel" - "Kanalskift tidsplan".
  2. Du kan nu se en oversigt over alle de kanalskift tidsplaner der er. For at oprette en ny klik på den orange knap "Opret kanalskift".
  3. Et nyt vindue vil åbnes og du har her følgende muligheder:
  • Ud for "Skift kanal til følgende" vælges den indholdskanal der ønskes at skifte til, i dette tilfælde har vi valgt "Displayskærm".
  • Ud for "Tidspunkt for kanalskifte" er der mulighed for at vælge:
    • "En gang". Her vælger man den dato og kl. man ønsker skiftet skal forgå.
    • "Gentag ugentlig". Her vælger man de dage man ønsker skiftet skal være på samt hvilket tidspunkt på dagene skiftet skal ske.
  • Hvis man ikke ønsker at kanalskiftet skal være aktiveres, fjernes fluebenet ud for "Kanalskift tidsplan aktiveret".
  • Ud for "Enheder" vælger man den enhed som man vil have den valgte indholdskanal skal vises på. I dette eksempel har vi valgt enheden "Displayskærm - Foyer'.
  • Når alt er som ønsket, klikkes der på den grønne knap "Gem".

BEMÆRK! Indholdskanalen skifter IKKE tilbage når listen er færdig, hvis man ønsker at skifte tilbage til en tidligere indholdskanal, skal der oprettes en "Kanalskift tidsplan" for dette skift også.