Billede/Slideshow

Er en hurtig og simpel måde at lave et skilt i din afspilningsliste. LiveConnect CDS kan vise billeder i følgende formater: Jpeg, GIF, PNG og BMP.

For at oprette et billedemedie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Billeder & tekst" klikker du på "Billede/Slideshow".

4. Klik på den orange knap "Upload mange billeder eller .zip-fil" for at uploade flere billeder af gange.

5. Klik på den orange knap "Tilføj billede" for at uploade ét enkelt billede, vælge et billede fra Filarkivet eller vælge et billede ud fra LiveConnect CDS standard bibliotek.

6. Navn - Angiv det ønskede navn som skal vises i afspilningslisten. Navnet vil KUN blive vist i afspilningslisten og ikke på skærmen.

7. Visningstid for hvert billede - Angiv hvor mange sekunder hvert billede skal vises før det skifter til næste billede (slideshow) eller næste medie i afspilningslisten.

8. Under fanen "Andre indstillinger" og under "Størrelse & effekter", kan du vælge følgende:
    • Størrelse -
      • Bevar størrelsesforhold (Zoom) - Bevare billedet uden at forvrænge. BEMÆRK, ved brug af billeder som er mindre end visningsområdet kan disse blive pixeleret (små firkanter i billedet så billedet ser kantet ud)
      • Centeret - Hvert billede bliver centeret i visningsområdet uafhængig af størrelse. BEMÆRK, ved mindre billeder end visningsområdet ses baggrundsfarven, og ved større billeder vil områder større end visningsområdet ikke blive vist.
      • Original størrelse - Billedet bliver vist som det er uden zoom eller nogen anden håndtering af billedet.
      • Fuld skærm (Stræk) - Her vil billedet blive strakt ud til kanten af visningsområdet. BEMÆRK, hvis visningsområdet har en anden størrelse end billedet vil billedet blive forvrænget.

• Overgang - Vælg hvilken effekt der skal vises til start, slut og imellem hvert billede. (Læs mere om overgang her)

9. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.