Opret indholdskanal

En indholdskanal inderholder alt indhold som skal vises på din infoskærm, layout-opsætning samt evt. tidsplan.

Man kan have én indholdskanal pr. afspiller.

1. Fra venstremenuen vælges "Indhold" - "Indholdskanaler"
  2. Klik på den orange knap "Opret Indholdskanal"
  3. Giv din indholdskanal et navn. Det er vigtigt at give et logisk navn som f.eks. "Reception v. Hammersvej".
  4. Placér din indholdskanal i en mappe fra dropdownmenuen "Mappe:".
  5. Giv evt. din indholdskanal en beskrivelse i feltet "Beskrivelse:".

1. Vælg fanen "Advanceret" hvis du har brug for at tilføje:
  • Forgrundsbillede
  • Baggrundsbillede

Hvis der er tilføjet et forgrunds- eller baggrundsbillede i layoutet (Layout Manager), bruges disse billeder som udgangspunkt. Hvis du vælger et tilføje et andet billede her, overskriver du billederne fra Layout Manageren. Dette kan bruges til f.eks. at overskrive med andet logo. Hvis du benytter transparente kanaler, kan du overskrive hovedkanalens forgrunds- og baggrundsbillede. Systemet vil altid benytte de billeder der et tilføjet på "nederste" niveau, ellers anvende billeder i hovedkanal eller Layout Manager.

Layout

Længere nede på siden under  "Vælg Layout" vælger du, hvilket layout din indholdskanal skal vise. Du kan senere skifte dette layout.

Når du klikker på layoutet, bliver det markeret med en tydelig orange flueben-ikon.

Tænd/sluk skærm

Du kan vælge at slukke skærmene om natten, hvis du vil spare strøm eller ikke ønsker skærmene skal lyse op.

Klik på fanen "Strømstyringsplan" for at tilgå siden hvor du foretager dine indstillinger.

Dette gøres ved at vælge hvornår skærmene skal tænde og slukke. Dette kan være samme tidspunkt hver dag, eller forskellige tidspunkter på forskellige ugedage.

Teknisk sker der det, at signalet til skærmene afbrydes, hvorefter de fleste professionelle skærme går på standby. Vi har oplevet, at enkelte TV-skærme ikke kan finde ud af at gå i standby/vågne automatisk, vi anbefaler derfor, at man anvender professionelle monitor.

Se mere under punktet 2.K Tænd/sluk skærm.