Sociale Medier: Facebook

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Website & online medier"" klikker du på "Facebook".

4. Skabelonen “Facebook Page (No authentication required)” viser en standard Facebook visning og kræver ikke godkendelse.

5. Indtast "Facebook site navn" som er det unitte site-name fra Facebook. Se billedet herunder, som viser, hvordan du finder sitenavnet eller id'et

6. Hvis du ønsker én af de andre visninger, kræver det, at vi trækker data direkte fra Facebook og viser i skabelonen. For at gøre dette, skal du generere en access-token, som giver LiveConnect adgang til dine Facebook posts.

1. Vælg skabelonen f.eks. "Facebook sideskift"

2. Klik på "Generer Access token" (Nyt vindue)

3. Log ind eller klik på Fortsæt, hvis du allerede er logget ind

4. Afkryds de sider, du ønsker LiveConnect skal have adgang til

5. Du får nu vist en liste af de sider LiveConnect kan hente data fra. Klik på den ønskede side

6. "Access token" feltet bliver nu automatisk udfyldt med en lang tilfældig streng

7. "Facebook site navn" bliver nu automatisk udfyldt med id'et på siden du valgte

7. Du kan efterfølgende indstille "Visningstid" og "Hastighed".

8. Under fanen "Andre indstillinger" kan du justere "Skrifttyper & Farver" og "Baggrund & Layout"

BEMÆRK, Hvis indholdet ikke bliver vist på skærmen, kontrollere at navnet er angivet rigtigt og at siden er offentlig.