Vejret

For at indsætte en vejrudsigt i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.
  2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Information & KPI" klikker du på "Vejret".

4. I området "Indhold" under"Designskabelon:" - Vælg den skabelon der ønsket vejret skal vises i.

5. I området "Indhold" under "By/Overskrift:" skriver du det som du gerne vil have som overskrift - det vil typisk være et bynavn.

6. På det viste kort placérer du markøren på den by/område hvor der skal vises vejr data for.

7. "Antal dage:" angiv hvor mange dages vejrdata du ønsker at vise.

8. I fanen "Skabelonindstillinger" har du mulighed for at lave indstillinger for følgende:

• Skrifttype - Angiv den ønskede skrifttype der skal bruges i mediet.
    • Skriftstørrelse - Angiv den ønskede skriftstørrelse der skal anvendes.
    • Overskrift farve - Angiv den ønskede farve på overskriften. (Indstilling er kun tilgængelig på Windows 7 skabelonerne under "Design").
    • Baggrundsskygge - Angiv farven der ønskes i baggrunden. (Indstilling er kun tilgængelig på Windows 7 skabelonerne under "Design"). BEMÆRK, dette er kun baggrunden på selve vejr data. Hvis der ingen ændring sker, kontroller at "Gennemsigtighed" ikke står til "0.0".
    • Ikonstørrelse - indstilles størrelsen på vejr-ikonet.
    • Gennemsigtighed - Angiv her hvor gennemsigtig "Baggrundsskygge" skal være. "0.0" er helt gennemsigtig, og "1.0" er slet ikke gennemsigtig.
    • Vis emne - Angiv om der skal vises det valgte område, samt nuværende dato under overskriften.
    • Vis lokation - Angiv her om lokation skal vises (Overskriften).
    • Vis grader - Angiv her om der skal vises grader.
    • Vis regn - Angiv her om der skal vises hvor mange mm. regn.
    • Vis vind - Angiv her om der skal vises hvor mange meter i sekundet vinden blæser.
    • Show wind directions arrow - Angiv om der skal vises vindpile
    • Show wind directions text: - Angiv om der skal vises tekst for vindpile
    • Skriftfarve - Angiv her den farve der ønskes på teksten.
    • Baggrundsfarve - Angiv her den overordnet baggrundsfarve.
    • Stilling - Vælg her om placeringen skal være centreret, højre eller venstre justeret.
    • Den orange knap "Baggrundsbillede" - Tilføj et baggrundsbillede i stedet for en baggrundsfarve.

9. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.