Video/Lyd

Giver dig mulighed for at oprette video- eller lydspots i din afspilningsliste.

LiveConnect CDS kan afspille følgende formater:

Video type Filtype
AVI .avi .divx .amv
MPEG-PS .mpg .mpeg .mpe .m1v .m2v .mpv2 .mp2v .m2p .vob .evo .mod
MPEG-TS .ts .m2ts .m2t .mts .pva .tp .tpr
MP4 .mp4 .m4v .mp4v .mpv4 .hdmov
MOV .mov
3GP .3gp .3gpp .3g2 .3gp2
Windows Media .wmv .asf
RealMedia .rmvb .rm
Digital Video .dv
Material Exchange Format .mxf
DHAV .dav

Vi anbefaler en fps (Framerate/billedhastighed) på 24 fps.

Vi anbefaler en bithastighed på under 10.000 kbps.

Vi anbefaler Windows Media (.wmv)

Video afspilles altid fuldt skaleret i det lag det er placeret i.

BEMÆRK: Alle videoer og lydfiler skal uploades til filarkivet INDEN de kan anvendes i en afspilningsliste!

For at oploade en Video/lyd fil, skal du gøre følgende:

1. Vælg "Filarkiv" - "Mapper" fra venstremenuen.

2. Vælg den mappe du ønsker at uploade til.

3. Klik på den orange knap "Upload fil" for at uploade din fil.

4. Gå til næste punkt : For at oprette et Video/lyd medie i din afspilningsliste.

Video/Lyd spot

For at oprette et video- eller lydspot i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Video & lyd" klikker du på "Video/Lyd".

4. I området "Indhold" kan du se at "Kilde:" som udgangspunkt er sat til "Filarkiv". Der er også mulighed for "Fil på netværk" - Vælg denne hvis filen ligger på lokal netværket. BEMÆRK, dette er KUN lokal netværket og virker ikke med internet adresser (URL).

5. Under "Volume" vælges lydstyrken der ønskes. Er som standard sat til "0". BEMÆRK, hvis der ingen lyd er, kan det være fordi lydindstillinger i Windows er sat ned eller på mute.