Nedtælling

Vejledning til nedtællings medie i LiveConnect (manual).

Nedtællingsmediet kan både tælle ned til en bestemt dato og tidspunkt, og dermed vise hvor lang til der er indtil da, samt tælle op fra en bestemt dato og tidspunkt, og dermed vise hvor lang tid der er gået siden da.

Mediet giver dig mulighed for at vise tiden fra eller til i år, måneder, dage, timer, minutter og/eller sekunder.

For at oprette et nedtællingsmedie i din afspilningsliste skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap ”Tilføj medie” i højre side midt på siden.

3. Under ”Information & KPI” klikker du på ”Nedtælling”.

4. Under området ”Medie detaljer” i ”Navn:” giver du mediet et passende navn.

5. Under området ”Indhold” i ”Tæl:” vælger du ”Op”, hvis mediet skal tælle op, og vise hvor lang tid der er gået fra den valgte dato og tidspunkt, eller du vælger ”Ned”, hvis mediet skal tælle ned, og vise hvor lang tid der er indtil den valgte dato og tidspunkt.

6. Under området ”Indhold” i ”Dato:” vælger du dato og tidspunkt, som nedtællingsmediet skal tælle op fra, eller ned til.

7. Under området ”Indhold” i ”Overskrift:” kan du skrive en tekst, som kommer til at blive vist over tiden.

8. Under området ”Indhold” i ”Beskrivelse:” kan du skrive en tekst, som kommer til at blive vist under tiden.

9. Under fanen ”Andre indstillinger” og under ”Visning ”, kan du sætte, eller fjerne, flueben i ”Vis År”, ”Vis måneder”, ”Vis dage”, ”Vis timer”, ”Vis minutter” eller ”Vis sekunder” for at vælge hvor mange detaljer optællingen eller nedtællingen skal vise.

10. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.