RSS-feed/InfoCenter

I dag bliver mange nyheder distribueret over internettet via såkaldte RSS Feeds. LiveConnect CDS har en indbygget RSS Feed læser, som gør det muligt at oprette et RSS medie i afspilningslisten, som opdateres med nyheder fra internettet hver gang mediet vises på skærmen.

For at oprette et RSS-feed / InfoCenter i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Nyheder & information" klikker du på "RSS-feed/Infocenter".

4. I området "Indhold" kan du indstille:

• Designskabelon - Vælg her hvordan indholdet skal præsenteres på infoskærmen.
    • Kilde - Vælg her om det er RSS eller det interne besked system InfoCenter.
      • Ved valg af InfoCenter ændres punkt 7 & 8 til en liste over de interne info lister.
    • RSS Url - Indtast/indsæt adressen til det ønskede RSS-feed.
    • Kræver login - Ved markering vil der komme 3 felter til udfyldelse af login info til RSS feed, hvis dette er påkrævet.
    • Antal beskeder - Angiv her hvor mange beskeder der skal vises ud fra den valgte liste.

•
  5. Under fanen "Andre indstillinger" kan du indstille:

• Overskrift - Ønskes der en overskrift til RSS-feed / InfoCenter indtastet det her (Valgfrit).
    • Overskrift størrelse - Angiv skriftstørrelsen på overskriften.
    • Overskrift fed - Vælg om overskriften skal vises i FED formatering.
    • Skrifttype - Ang den ønskede skrifttype som indholdet skal vises med.
    • Emne størrelse - Angiv størrelsen på emne teksten.
    • Skriftstørrelse - Angiv her den ønskede størrelse på indholdsteksten.
    • Baggrundsbillede - Hvis der ønskes et baggrundsbillede kan det vælges her.
    • Baggrundsfarve - Angiv den ønskede baggrundsfarve.
    • Skriftfarve - Angiv her den ønskede skrift farve.
    • Margin - Angiv her hvor langt indholdet skal være fra kanten.
    • Vis eksempel: Preview url:
    • Tegnsæt
    • Hastighed - Angiv her hvor hurtigt der skal skiftes imellem beskederne.
    • Opdateringsfrekvens - Angiv her hvor ofte der skal kontrolleres om der er nyt Feed eller beskeder.