PowerPoint Præsentation

Microsoft PowerPoint er et meget anvendt præsentationssystem, som gør det nemt at lave flotte præsentationer og slideshows. LiveConnect CDS kan afvikle præsentationer i formatet PowerPoint.

For at oprette et PowerPoint medie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Dokumenter" klikker du på "PowerPoint".

4. Vælg en PowerPoint du ønsker at uploade til LiveConnect ved at klikke på den orange knap "Upload fil". Ligger filen allerede på LiveConnect, spring da dette trin over og gå til næste. BEMÆRK, der er som standard sat flueben i "Overskriv", så er der tvivl, fjern fluebenet.

5. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.

Tid på hvert slide

Det er muligt at bestemme, hvor lang tid, hvert slide skal vises.

Dette gøres ved at klikke på "Overgange"

Find boksen "Fremfør slide" og ret "Efter" til f.eks. 5 sek.

Hvis der IKKE er defineret et antal sekunder, vises hver slide default i 10 sek.

Overgange

PowerPointen konverteres til billeder - dermed kan nogle overgange blive ændret eller forsvinde.

Ønsker du eksakte overgange, som er identiske med dem i PowerPoint, skal du konvertere til video.

Dette gøres ved at vælge "Filer" -> "Eksporter" -> "Opret en video".

Klik på "Opret video" og vælg, hvor video-filen skal gemmes.

Du skal derfor bruge et Video-medie i LiveConnect i stedet for PowerPoint.