Pauseskærm på møderumsskærm

Pauseskærmsvisning på møderumsskærm

Mediet giver dig mulighed for at vise en pauseskærm, når møderumsskærmen ikke er aktiv med møder.

For at oprette en pauseskærm, i din afspilningsliste skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i. Dette skal være en møderumsskærm.

2. Klik på den orange knap ”Tilføj medie” i højre side midt på siden.

3. Under ”Billeder & tekst” klikker du på ”Billede/Slideshow”.

4. Under området ”Medie detaljer” i ”Navn:” giver du mediet navnet Pauseskærm.

5. Nu vælger du det billede, du ønsker, skal vises som pauseskærm og uploader dette ved at trykke på knappen ”Tilføj billeder”. OBS. Der kan kun vises et billede på pauseskærmen.
  1. Visningstiden sættes til 86400 sekunder.

2. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.
  1. Nu skal vi oprette selve visningen af pauseskærmen på møderumsskærmen:

2. Klik på den orange knap ”Tilføj medie” i højre side midt på siden.

3. Under ”Kalender” klikker du på ”Kalender ressource”.

1. Tryk på fanen ”Skabelonindstillinger” og kør ned i bunden under punktet Pauseskærm:

1. Sæt flueben i ”Vis”.
  1. Under medie vælges mediet Pauseskærm på listen.
  1. ”Skjul før aftalen”: Indsæt ønsket visning for hvor længe før pauseskærmen skal vises på skærmen før mødet.
  1. ”Vis efter aftalen”: Indsæt ønsket visning for hvor længe efter at skærmen har været inaktiv, at pauseskærmen skal aktiveres.
  1. ”Afslut pauseskærm via”: Her kan vælges, Ej muligt at afslutte manuaalt, via knap, eller via touch på skærmen.
  1. ”Position”: Vælg Fuld skærm eller Fuld skærm med menu

2. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.

1. OBS. Vær opmærksom på at Preview funktionen, først er tilgængeligt når indholdet sendes til skærmen.