Kalender liste

For at oprette en "Kalender liste" skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Kalender" klikker du på "Kalender liste".

4. Under området "Indstillinger" i "Designskabelon" dropdownmenuen skal du vælge "Aftaleliste med fleksible kolonner"

Det giver dig mest fleksibilitet i hvordan din kalendervisning skal se ud.

5. Under "Vælg kilde:" vælger du den kalender eller tages som aftaler skal vises fra. Bemærk, du kun kan vælge en kalender du har adgang til.

6. I fanen "Andre indstillinger" kan du give kalenderen en overskrift i feltet "Headline"

7. Fanen "Skabelonindstillinger" er hvor du opsætter din kalender. Der er rigtig mange indstillinger man kan lave her så man kan skræddersy udseendet og indholdet af sin kalendervisning. Vi vil her kun koncentrere os om to ting Liste og Filter:

• Liste
      Som udgangspunkt vises Tidspunkt, Aktivitet og Lokale for dine aftaler. Hvis man gerne vil have flere data med på hver aftale, så kan man tilføje kolonner ved at klikke på den orange knap "Tilføj kolonne". Der kommer nu en række mere frem hvor du skal vælge Overskrift, Datatype, Bredde og Placering - i eksemplet nedenfor har vi lavet har vi lavet en kolonne hvor man viser mødearrangøren:

Bemærk, at du selv skal "ramme" 100% i kolonnen "Bredde", systemet regner ikke de forskellige kolonnebredder sammen.

• Filter
      Du kan tilføje et filter hvis du ikke ønsker visse typer af aftaler vist i din kalender liste. Klik på den orange knap "Tilføj filter" for at tilføje et filter til din kalender. Der kommer nu en række frem hvor du skal vælge Datafield, Søgetype og Søgeord - i eksemplet nedenfor har vi lavet et filter hvor man ikke viser alle aftaler der starter med tegnet * i Emne.

8. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.