YouTube medie

Det er muligt at oprette et YouTube medie på følgende måde:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Video & lyd" klikker du på "YouTube".

4. Find den ønskede video på www.youtube.com i din browser.

5. Kopiere URL'en på videoen og indsæt den under URL i LiveConnect.

6. I området "Videoindstillinger" vælges den ønskede lydstyrke. BEMÆRK, hvis der ingen lyd er, kan det være fordi lydindstillinger i Windows er sat ned eller på mute.

7. Navn - Når der er indtastet en URL vil navnet på videoen skrives her automatisk, ønskes et andet navn ændres denne blot. BEMÆRK, navnet vises KUN i afspilningslisten og ikke på skærmen.

8. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.

NB.: Vær opmærksom på, at videoen bliver streamet direkte fra YouTube og kan medføre meget stor belastning på internetforbindelsen.