Sociale Medier: Instagram

LiveConnect kan vise indhold fra Instagram Business Profiler.

Før du går i gang, skal du sikre dig, at din Instagram profil er koblet sammen med din Facebook profil, samt at du har de nødvendige rettigheder.

For opsætning af Facebook og Instagram henvises til deres brugervejledning. Du kan også kigge på denne eksterne vejledning (Nyt vindue), som beskriver, hvordan Instagram og Facebook sammenkobles

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Website & online medier"" klikker du på "Instagram".

4. Som standard vises skabelonen "Slide-op-ned"

5. Klik på "Generer Access token" (Nyt vindue)

6. Log ind eller klik på Fortsæt, hvis du allerede er logget ind

7. Afkryds de Instagram konti som LiveConnect skal have adgang til og klik på "Næste"

8. Afkryds de Facebook sider LiveConnect skal have adgang til

9. Klik på Færdig

10. Du får nu vist en liste med de Facebook sider, som har tilknyttet en Instagram Business konto, klik på den ønskede side

11. "Access token" feltet bliver nu automatisk udfyldt med en lang tilfældig streng

12. "Account name" feltet bliver nu automatisk udfyldt med navnet på den Facebook-side, som Instagram kontoen er tilknyttet

13. Du kan efterfølgende indstille "Visningstid" og "Hastighed".

14. Under fanen "Andre indstillinger" kan du justere "Skrifttyper & Farver" og "Baggrund & Layout"