Office filer (Word/Excel)

Sådan uploader du en officefil (Word dokument eller Excel dokument) til din afspilningsliste:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Dokumenter" klikker du på "Officer filer (Word/Excel)".

4. Vælg en PowerPoint du ønsker at uploade til LiveConnect ved at klikke på den orange knap "Upload fil". Ligger filen allerede på LiveConnect, spring da dette trin over og gå til næste. BEMÆRK, der er som standard sat flueben i "Overskriv", så er der tvivl, fjern fluebenet.

5. Under fanen "Andre indstillinger" under "Vælg hvilken side der skal vises" angives om der ønskes at "Vis alle sider" eller "Vis én side". Vælges "Vis én side" angivet det sidetal som ønskes vist, eller klik på vælg og angiv den side som vil vises (For at kunne bruge vælg funktionen skal der være være valgt et dokument/ark.

6. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.