Tekstside

For at oprette en tekstside skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Billeder & tekst" klikker du på "Tekstside".

.
  4. Under "Skriv tekst" - Her skrives den tekst som man ønsker, med den formatering man vil have.

5. Under fanen "Andre indstillinger" kan du indstille:
    • Baggrundsfarve - Angiv den ønskede baggrundsfarve. (BEMÆRK, når farven ændres, ændres baggrundsfarven også under "Skriv tekst".)
    • Baggrundsbillede - Vælg et baggrundsbillede til teksten ved enten at vælge et fra arkiv eller uploade et billede efter eget valg. (BEMÆRK, baggrundsbilledet vises IKKE i "Skriv tekst", for at se eksempel klikkes på "Vis eksempel").
    • Margin - Angiv hvor stor afstand teksten skal have fra kanten.

6. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.