Digital/Analog ur

For at tilføje et ur til din infoskærm skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Information & KPI" klikker du på "Digitalt/Analogt ur".

4. Under området "Indhold" kan du indstille følgende:

• Type - Vælg her om det der skal vises Digitalt eller Analogt ur.
    • Format - Vis format options - klik her for at få se hvilke data du kan få med i dit digitale ur:

• Tidszone - Vælg den ønskede tidszone.
    • Sprog - Vælg det ønskede sprog der skal vises.

5. Under "Andre indstillinger" har du mulighed for at lave flere indstillinger:

• Skrifttype - Vælg her den ønsket skrifttype.
    • Skriftstørrelse - Angiv her den ønsket skriftstørrelse.
    • Stilling - Angiv her om indholdet skal vises "Venstre", "Højre" eller "Center" justeret.
    • Fed - Vælg her om teksten skal vises i fed
    • Stort begyndelsesbogstav - Angiv her om der skal være stort begyndelsesbogstav i datovisning.
    • Margin - Angiv her hvor langt indholdet skal være fra kanten.
    • Bredde - Angiv her den bredde i pixels der ønskes.
    • Baggrundsbillede - den orange knap "Tilføj billede" - Angiv her hvis der ønskes et baggrundsbillede.
    • Baggrundsfarve - Angiv den ønsket baggrundsfarve.
    • Skriftfarve - Angiv den ønsket skriftfarve.
    • Urets baggrundsfarve - Angiv her den ønsket baggrundsfarve på selve uret.
    • Afstand mellem overskrift og ur (kun for Analog ur) - Angiv her den ønskede afstand der skal være mellem overskrift og ur i pixels.