Website

Med dette medie har du mulighed for at vise et website på skærmen. Du skal være opmærksom på at afspiller PC´en skal være online på internettet for at websitet kan vises.

For at oprette et website medie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på den orange knap "Tilføj medie" i højre side midt på siden.

3. Under "Website & online medier" klikker du på "Website".

4. I området "Indhold" under "URL" indtaster du den web-adresse du ønsker vist.

5. Del af website - Angiv her om man vil "Vis hele websitet" eller "Vis en del af website". BEMÆRK, hvis du vælge "Vis en del af website", vil der komme indstillinger frem, så du kan tilpasse området der skal vises:

• Pos X - Angiv her hvor mange pixels horisontalt start punktet skal være fra øverste venstre hjørne af skærmen.
    • Pos Y - Angiv her hvor mange pixels vertikalt start punkt skal være fra øverste venstre hjørne af skærmen.
    • Bredde - Angiv her i pixels hvor langt mod højre der skal vises ud fra angivet punkter i "Pos X" og "Pos Y".
    • Højde - Angiv her i pixels hvor langt ned der skal vises fra angivet punkter i "Pos X" og "Pos Y".

6. Under "Andre indstillinger" kan du angive en ønsket baggrundsfarve. Baggrunden vises kort før og efter mediet bliver indlæst.

7. Når alt er som ønsket trykkes på den grønne flueben-knap for at gemme.