Opret supportsag
For at oprette en supportsag behøver du ikke logge ind ! Log ind anvendes kun hvis du vil følge en sag du allerede har oprettet.

Hvis du vil oprette en supportsag i vores kundecenter skal du klikke på knappen Næste.
På næste side har du mulighed for at oprette en sag hvor du bla. kan bede om at blive ringet op.
Husk at jo flere informationer du tager med i din beskrivelse, jo bedre kan vi hjælpe dig.