1.3.2.n Sociale Medier: Twitter
Skrevet af Michael Bested d. 30 April 2015 10:24

Oprettelse af Twitter medie

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet på.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen af hovedvinduet.

3. Klik på ”Social media” eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Vælg den type medie du ønsker at oprette, Facebook, Instagram eller Twitter. I dette tilfælde Twitter.

5. Under "Twitter indstillinger".
    1. Type - Vælg om der ønskes profil eller tag.
    2. Profil / Tags:
      1. Profil - Indtast navnet på den profil der ønskes vist indhold fra. BEMÆRK, navnet skal IKKE indtastes med "@".
      2. Tags - Skriv det ønskede "tag" der ønskes vist. BEMÆRK, ønskes der at få vist tags, skrives dette uden # (hashtag) i feltet herunder.

3. Antal beskeder - Angiv her hvor mange beskeder der ønskes vist.
    4. Designskabelon - Vælg her hvordan indholdet ønskes præsenteret.
    5. Hastighed - Angiv her hvor hurtigt der skal skiftet mellem indholdet fra Instagram.

6. Under "Medie detaljer".
    1. Navn - Angiv navnet som skal vises i afspilningslisten. BEMÆRK, navnet KUN vises i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Visningstid - Angiv her om indholdet ønskes vist i et bestemt antal timer, minutter og sekunder, eller hvor mange gange indholdet skal gentages.

4. Deaktivere medie - Angiv her hvis mediet ikke skal afspilles (vil blive nedtonet i afspilningslisten og bliver sprunget over).

7. Når alt er som ønsket, tryk ”Gem”.

8. Indholdet er nu oprettet og klar til brug.