1.3.1.n Sociale Medier: Twitter
Skrevet af Michael Bested d. 30 April 2015 10:24

Oprettelse af Twitter

Twitter Profile:

1. Tryk på ”Indhold” i toppen, og vælg den indholdskanal, som du ønsker at oprette mediet på.
  2. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet på.
  3. Vælg ” Tilføj medie” og vælg ”Social media”, og vælg den type medie du ønsker at oprette, Facebook, Instagram eller Twitter. I dette tilfælde Twitter.
  4. Vælg hvilken type du ønsker, Twitter profile eller Twitter Tags.
  5. Vælger du typen ”Twitter Profile”, skal du under ”Profile” skrive det profilnavn som du søger efter (eksempel: Bendtner52).
  6. Vælg hvor mange updates du ønsker vist.
  7. Under ”Designskabelon” kan du vælge om det skal være et slide-up-down eller slideshow picture.
  8. Under ”Hastighed” vælger du hvor hurtigt slideshowet skal køre. Som standard står den til medium hastighed.
  9. Under ”Avancerede indstillinger” vælger du skrifttype.  Som standard står den på skrifttypen Arial.
  10. Hvis du ønsker at få vist et eksempel, tryk på knappen ”Vis eksempel” under Medie detaljer.
  11. Indtast et navn i feltet ”Navn” øverst, inden du trykker på ”Gem”.

Twitter Tags:

1. Tryk på ”Indhold” i toppen, og vælg den indholdskanal, som du ønsker at oprette mediet på.
  2. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet på.
  3. Vælg ” Tilføj medie” og vælg ”Social media”, og vælg den type medie du ønsker at oprette, Facebook, Instagram eller Twitter. I dette tilfælde Twitter.
  4. Vælg hvilken type du ønsker, Twitter profile eller Twitter tags.
  5. Vælger du typen ”Twitter tags” skal du under ”Tags” skrive (eksempel:  flower) og tryk på ”Enter” indtastning og tryk herefter på ”Vis eksempel” for at se hvordan det vil se ud.
  6. Under ”Hastighed” vælger du hvor hurtigt slideshowet skal køre. Som standard står den til medium hastighed.
  7. Under ”Avancerede indstillinger” vælger du skrifttype.  Som standard står den på skrifttypen Arial.
  8. Hvis du ønsker at få vist et eksempel, tryk på knappen ”Vis eksempel” under Medie detaljer.
  9. Indtast et navn i feltet ”Navn ” og tryk på ”Gem”.