1.3.1.m Sociale Medier: Instagram
Skrevet af Michael Bested d. 30 April 2015 10:20

Oprettelse af Instagram medie

Da Instagram har ændret vilkårene for brug af billeder og indhold i 3. parts applikationer, vil det fremover KUN være muligt at vise egne billeder og tags i Instagram mediet.

Derudover kræver det, at man opretter en access token, som giver LiveConnect adgang til at vise billeder og tags fra en Instagram profil.

• Tryk på ”Indhold” i toppen, og vælg den indholdskanal, som du ønsker at oprette mediet på.
  • Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet på.
  • Vælg ” Tilføj medie” og vælg ”Social media”, og vælg den type medie du ønsker at oprette, Facebook, Instagram eller Twitter. I dette tilfælde Instagram.
  • Indtast din access token. Hvis du ikke har en access token, kan du følge vores hjælpe guide til hvordan du opretter en access token, Hjælpeguiden findes i selve Instagram mediet.
  • Vælg om du vil vise hele Instagram profilen, eller kun Instagram tags. Husk at det kun er billeder du selv har lagt op med disse tags der vil blive vist, ikke billeder fra andre profiler.
  • Vælg om du vil have vist tekst på billederne ved at krydse af/fjerne krydset i ”Vis beskeder”.
  • Under ”Designskabelon” kan du vælge om det skal være et slide-up-down eller slideshow picture.
  • Under ”Hastighed” vælger du hvor hurtigt slideshowet skal køre. Som standard står den til medium hastighed.
  • Under ”Avancerede indstillinger” vælger du skrifttype og størrelse.  Som standard står den på skrifttypen Arial og centreret.
  • Hvis du ønsker at få vist et eksempel, tryk på knappen ”Vis eksempel” under Medie detaljer.
  • Indtast et navn i feltet ”Navn” øverst, inden du trykker på ”Gem”.