1.3.1.l Sociale Medier: Facebook
Skrevet af Michael Bested d. 30 April 2015 10:17

Oprettelse af Facebook medie

1. Tryk på ”Indhold” i toppen, og vælg den indholdskanal, som du ønsker at oprette mediet på.
  2. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet på.
  3. Vælg ” Tilføj medie” og vælg ”Social media”, og vælg den type medie du ønsker at oprette, Facebook, Instagram eller Twitter. I dette tilfælde Facebook.
  4. Indtast et Facebook navn du ønsker, i feltet ”Facebook Site name”.  Eksempel: Jyllands-Posten.
  5. Vælg om du ønsker at få vist statuts opdateringer, billeder eller video, på din side.
  6. Vælg, om du vil vise hele feedet (incl. andre brugers opslag), eller kun sidens ejers opslag (Ikke illustreret på billedet nedenfor)
  7. Valg hvor mange opdateringer du ønsker vist, som standard er den sat til 10 visninger.
  8. Under ”Avancerede indstillinger” kan du vælge hvilken skrifttype, og farver du ønsker i din visning.
  9. Indtast et navn i feltet ”Navn” øverst, inden du trykker på ”Gem”.