1.3.2.l Sociale Medier: Facebook
Skrevet af Michael Bested d. 30 April 2015 10:17

Oprettelse af Facebook medie

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på ”Social media” eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Vælg den type medie du ønsker at oprette, Facebook, Instagram eller Twitter. I dette tilfælde Facebook.

5. Under "Facebook indstillinger".

1. Type - Det er kun muligt at vælge Facebook site.
    2. Facebook site navn - Indtast her navnet på den facebook side som der ønskes vist indhold fra. BEMÆRK, Siden skal være offentlig. Der kan ikke vises indhold som IKKE er offentlig.
      1. Hjælp til at finde navn - Klik her for at se eksempler på hvordan du finder navnet på den Facebook side du ønsker at vise indhold fra.
    3. Feed - Vælg hvad der skal vises.
      1. Vis kun egne updates - Viser kun opslag slået op af den valgte side/gruppe.
      2. Vis hele feedet - Vis alle opslag slået op på siden.
    4. Vis - Hvilken type indhold skal vises.
      1. Vis statusopdateringer
      2. Vis billeder
      3. Vis video
    5. Antal beskeder - Vælg antal opslag der skal vises.
    6. Designskabelon - Vælg her hvordan indholdet skal præsenteres på InfoSkærmen.
    7. Hastighed - Angiv her hvor hurtigt der skal skiftes mellem hvert opslag.

6. Under "Avancerede indstillinger".

1. Skriftype - Angiv den ønskede skrifttype som indholdet skal vises med.
    2. Navn størrelse - Angiv skriftstørrelsen på facebook siden.
    3. Navn farve - Angiv skriftfarven på facebook siden.
    4. Tekst størrelse - Angiv størrelsen på teksten af indholdet som skal vises.
    5. Tekst farve - Angiv farven på teksten af indholdet som skal vises.
    6. Tekst fed - Vælg om teksten skal vises i FED formatering.
    7. Margin - Angiv her hvor langt indholdet skal være fra kanten.
    8. Baggrundsbillede - Vælg hvis der ønskes et baggrundsbillede bag ved indholds feedet.

7. Under "Medie detaljer".
    1. Navn - Angiv navnet som skal vises i afspilningslisten. BEMÆRK, navnet KUN vises i afspilningslisten og ikke på skærmen.
    2. Visningstid - Angiv her om indholdet ønskes vist i et bestemt antal timer, minutter og sekunder, eller hvor mange gange indholdet skal gentages.
    3. Dato/tid begrænsning.
      1. Nej - Ingen begrænsning på det valgte medie.
      2. Hver dag i begrænset tidsrum - Angiv her start og slut tid, på hvilke dage og/eller lige/ulige uger, mediet skal afspilles i afspilningslisten.

3. Dato/tid Til/fra - Angiv her start og slut dato samt tid (f.eks. hvis et medie kun skal køre i en begrænset periode), samt hvilke ugedage, og/eller lige/ulige uger.
        Ønskes indholdet vist hver dag inden for det tidsrum der er anført, og mediet vil nu blive vist i det angivne tidsrum inden for den valgte dato.

4. Deaktivere medie - Angiv her hvis mediet ikke skal afspilles (vil blive nedtonet i afspilningslisten og bliver sprunget over).

8. Når alt er som ønsket, tryk ”Gem”.

9. Indholdet er nu oprettet og klar til brug.

BEMÆRK, Hvis indholdet ikke bliver vist på skærmen, kontrollere at navnet er angivet rigtigt og at siden er offentlig.