1.3.2.f Infocenter
Skrevet af Christina Christensen d. 07 January 2013 15:17

InfoCenter bruges til at oprette beskeder til visning på skærme.

Typisk bruger man infocentret til kortere beskeder, som vises i enten løbetekst eller vises på skærmen i en skabelon hvor beskederne enten scroller op på skærmen, fader eller vises i tilpasset skabelon.

InfoCentret har den fordel, at man kan oprette en "Medieadministrator" i brugerstyringen. På den måde kan man give redaktører adgang til at kunne tilføje beskeder på skærmen.

Ofte er InfoCentret en nem og hurtig måde at få indhold på skærmen på.

For at få beskeder vist, skal man først oprette en InfoCenter liste. Denne liste gives et genkendeligt navn, f.eks. "Plejecenter Præstgaard". Derefter kan man, i det felt på skærmen hvor beskederne skal vises, oprette en InfoCenter visning, hertil vælger man hvilke lister der skal vises, hvilken skabelon de skal vises i samt hvilke farver teksten skal stå med. Når man har oprettet listen, kan man begynde at fylde beskeder i InfoCentret.

For at oprette en liste, se punkt 2.

1. Beskeder:

Nu skal du oprette din ønskede besked:

For at oprette en besked skal du gøre følgende:

1. Gå ind i menuen og tryk på ”Funktioner” og vælg punktet ”Infocenter, Beskeder”.
  2. Nu vil der komme en pop-up boks, hvor du kan indtaste din ønskede besked, tryk på ”Gem”, for at gemme din besked. Tilføj evt. et billede, hvis dette ønskes.
  3. Væg hvilken liste/hvilke lister din besked skal oprettes i.
  4. Tryk på ”Opret besked”.

2. Lister:

For at oprette en liste skal du gøre følgende:

1. Gå ind i menuen og tryk på ”Funktioner” og vælg punktet ”Infocenter, Lister”.
  2. Tryk på ”Opret liste”.
  3. Indtast ”Navn” i ”Opret liste” og tryk på ”Gem”.
  4. Nu vil du kunne se de lister som du har oprettet gennem tiden.

3. Infocenter:

For at få vist din besked  på din skærm, skal du gøre følgende:

1. Tryk på meuen ”Hjem” for at komme tilbage til forsiden i LiveConnect.
  2. Vælg den indholdskanal du ønsker at oprette dit Infocenter i.
  3. Tryk på knappen ”Opret afspilningsliste” i boksen til venstre.
  4. Tryk på knappen ”Tilføj medie”.
  5. Under ”Advancerede medier” vælger du ”RSS-Feed/Infocenter”.
  6. Indtast navn på dit Inforcenter under ”Navn”.
  7. Husk at rette kilde til Infocenter.
  8. Under ”Designskabelon” vælges den hvilken visning din besked skal have.
  9. Under ”Lister” vælges den liste der skal vises.
  10. 10. Tryk på ”Gem”.