1.3.1.k YouTube Medie
Skrevet af Christina Christensen d. 29 October 2012 14:48

Det er muligt at oprette et YouTube medie på følgende måde:

1. Gå ind på www.youtube.com og find det videoklip, som du ønsker at anvende i din indholdskanal.
  2. Gå ind på cdslogin.dk og log ind med dine loginoplysninger.
  3. Vælg den indholdskanal du ønsker at oprette YouTube mediet i.
  4. Tryk på knappen "Opret afspilningsliste", og indtast det ønskede navn i feltet "navn".
  5. Tryk på "Gem".
  6. Nu vil du være i den nyoprettede medieliste.
  7. Tryk på knappen "Tilføj medie".
  8. Vælg "YouTube" i listen.
  9. Kopier url´en fra www.youtube.com. i din Internetexplorer.

10.  Indsæt url´en i boksen "Indtast information" i feltet "URL".
  11.  Herefter vil den selv udfylde navn mm. og der vil feltet "URL" komme et billede af den film du har indsat.
  12.  Under feltet "URL" er den en volume slider, hvor du kan indstille hvor højt lyden skal være.
  13.  Tryk på knappen "Gem"
  14.  Mediet er nu oprettet og er klar til at blive sendt til skærmen.

NB.: Vær opmærksom på, at videoen bliver streamet direkte fra YouTube og kan medføre meget stor belastning på internetforbindelsen.