1.3.1.c Dynamiske skilte
Skrevet af Christina Christensen d. 24 August 2012 12:06
Standardtemplates:

Standard overskrift og tekst

Med denne skabelon kan du oprette en overskrift og nedeunder kan du skrive din ønskede tekst. Du kan også indsætte et stort baggrundsbillede, enten fra standard billeder, eller selv uploade et valgfrit billede.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede du vælger, skal være minimum 2000 x 1056 px, ellers vil billedet være for lille.

Standard overskrift og 2 kolonner tekst

Med denne skabelon kan du indsætte et stort baggrundssbillede, enten fra standardbilleder, eller selv uploade et valgfrit billede.

(Billed størrelse minimum 1366 x 768 px).

Skabelonen er delt op i en overskrift og 2 kolonner, hvor du kan skrive din tekst.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2000 x 1056 px, ellers vil billedet være for lille.

Standard Produktvisning

Med denne skabelon kan du indsætte et baggrundsbillede í venstre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller selv uploade et valgfrit billede. (Billed størrelse minimum 1366 x 768 px).

I højre side kan du indsætte en overskrift og 2 forskellige produkttekster.

Vær opmærksom på at rubrikken i venstre side er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Exclusive - Boks til Højre

Med denne skabelon kan du indsætte et baggrundsbillede i venstre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller selv uploade et valgfrit billede. I højre side kan du indsætte en overskrift, samt tekst.

I bunden af skærmen kan du indsætte et lille billede, dette kan for eksempel være et logo. Vær opmærksom på at rubrikken nederst i højre hjørne er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Farven på baggrunden kan tilpasses efter behov.

(Billed størrelse minimum 915 x 770 px).

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200 x 1070 px.,
ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Boks i venstre side

Med denne skabelon kan du indsætte et baggrundsbillede i højre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller selv uploade et valgfrit billede. I venstre side kan du indsætte en overskrift, samt tekst.

I bunden af skærmen kan du indsætte et lille billede, dette kan for eksempel være et logo. Vær opmærksom på at rubrikken nederst i venstre hjørne er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Farven på baggrunden kan tilpasses efter behov.

(Billed størrelse minimum 915 x 770 px).

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200 x 1070 px., ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Boks i bunden

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede i toppen, der er en boks i bunden som du kan skifte farve på efter behov, og du kan indsætte et lille billede i højre side i buden. Vær opmærksom på at rubrikken nederst i højre hjørne er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Billedstørrelse minimum 1368 x 515 px.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 1600 x 768 px.,
ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Stor boks i venstre side

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i højre side (Billedstørrelse minimum 458 x 770 px.), og skrive din ønskede tekst i den store boks. Farven på boksens baggrund kan tilpasses efter behov.

Du kan også indsætte et lille billede i venstre nederste hjørne. Det kan for eksempel være et logo.

Husk at være opmærksom på at rubrikken nederst i højre hjørne er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 1600 x 768 px., ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Half screen Right

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i venstre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billedstørrelse minimum 458 x 770 px.), og skrive din ønskede tekst i den store boks. Farven på boksens baggrund kan tilpasses efter behov.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 1600 x 768 px., ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Half screen Left

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i højre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billed størrelse minimum 683 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift og tekst i den store boks. Farven på boksen kan tilpasses efter behov.

Vær opmærksom på at højre side af skærmen er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Standardtemplates med transparent tekstboks (1366 x 768px.) :

Transparente - Boks i venstre side

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i højre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede, og skrive din ønskede overskrift og tekst i den transparente boks i venstre side.

Boksfarven og baggrundsfarven kan tilpasses efter behov til den ønskede farve.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1056 px.
ellers vil billedet være for lille.

Transparente - Stor boks i venstre side

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i højre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billed størrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift og tekst i den transparente boks i venstre side.

Boksfarven og baggrundsfarven kan tilpasses efter behov til den ønskede farve.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1056 px.
ellers vil billedet være for lille.

Transparente - Stor boks i højre side

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i venstre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billed størrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift og tekst i den transparente boks i højre side.

Boksfarven og baggrundsfarven kan tilpasses efter behov til den ønskede farve.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1070px.

Transparente - Boks i bunden

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede midt på skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billedstørrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift og tekst i den transparente boks i bunden.

Boksfarven og baggrundsfarven kan tilpasses efter behov til den ønskede farve.

Eksklusiv skabelon med transparente boks og tekst i bunden. Farven på baggrunden kan tilpasses efter behov. Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1070px.

Transparente - Boks til Højre

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede midt på skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billedstørrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift og tekst i den transparente boks i højre side.

Boksfarven og baggrundsfarven kan tilpasses efter behov til den ønskede farve.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1070px.

Standardtemplates:

Exclusive - Boks i midten

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede midt på skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billedstørrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift, underoverskrift  og tekst i den farvede boks som er placeret midt over skærmen.  Farven på baggrunden kan tilpasses efter behov.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1070px.

Exclusive - Stor boks i midten af skærmen

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede midt på skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billedstørrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift, underoverskrift  og tekst i den store farvede boks som er placeret midt over skærmen.  Farven på baggrunden kan tilpasses efter behov.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1070px.

Exclusive - Tekst boks i højre side

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede midt på skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billedstørrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift og tekst i den farvede boks i højre side.

Boksfarven og baggrundsfarven kan tilpasses efter behov til den ønskede farve.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1070px.

Exclusive - Tekst boks i venstre side

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede midt på skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billedstørrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift og tekst i den farvede boks i venstre side.

Boksfarven og baggrundsfarven kan tilpasses efter behov til den ønskede farve.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200px x 1070px.

Eksklusiv - Smal kasse i bunden

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede midt på skærmen, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede (Billedstørrelse minimum 1366 x 768 px.), og skrive din ønskede overskrift i den farvede boks i bunden.

Vær opmærksom på at der kun er plads til en overskrift i denne skabelon.

FLV Video afspiller
Afspiller medie til FLV videofiler
Gamle Templates:

Wave - Infoskabelon m. tekst

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede i venstre side, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede, samt et stort tekstfelt i højre side hvor du kan skrive din ønskede overskrift og tekst i boksen i højre side.

(Billedstørrelse minimum 520 x 770 px., Format: Widescreen).

Wave - Infoskabelon m. punktopstilling

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i venstre side, enten fra standardbilleder, eller du kan selv uploade et valgfrit billede, samt en overskrift og punktopstilling med 6 linier i højre side.

Format: Widescreen. Billed størrelse minimum 520x770 px.

Business - Stort billede m. tekst

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i fuldskærm, der bevæger sig mod venstre, samt indsætte en overskrift og tekst der kommer ind i højre side af skærmen.

Format: Widescreen. Billed størrelse minimum 1366 x 768 px.

Business - Stort billede m. punktopstilling

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i fuldskærm som bevæger sig mod venstre. Du kan også indsætte en overskrift, samt 6 punkter, som kommer ind fra højre side.

Format: Widescreen. Billed størrelse minimum 1366 x 768 px.

Smart - billede m. tekst og løbetekst

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i fuldskærm, som bevæger sig mod venstre. Du kan også indsætte en overskrift, en tekst samt en løbetekst, som vil komme ind fra højre side.

Format: Widescreen. Billed størrelse minimum 1366x768 px.

Smart - billede m. tekst og løbetekst

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i fuldskærm, som bevæger sig mod venstre. Du kan også indsætte en overskrift og tekst og en løbetekst, som vil komme ind fra højre side.

Format: Widescreen. Billed størrelse minimum 1366x768 px.

Flot skabelon med billede

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i fuldskærm, som baggrund der bevæger sig mod venstre, 3 tekstlinier midt på billedet. Der er mulighed for at få baggrundsbilledet til at zoome eller slide ind fra siderne eller top/bund.

Format: Widescreen. Billed størrelse minimum 1366x768 px.

StandardTemplates (1920 x 1080 px.):

Standard overskrift og tekst

Med denne skabelon kan du indsætte et stort baggrundsbillede enten fra standardbilleder eller selv uploade et valgtfritbillede. Billed størrelse minimum 1920x1080 px.
Du kan også indsætte en overskrift og en tekst.

Standard overskrift og 2 kolonner tekst

Med denne skabelon kan du indsætte et stort baggrundssbillede, enten fra standardbilleder, eller selv uploade et valgfrit billede. (Billed størrelse minimum 1920 x 1080 px.).

Skabelonen er delt op i en overskrift og 2 kolonner, hvor du kan skrive din tekst.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2000 x 1056 px, ellers vil billedet være for lille.

Standard Produktvisning

Med denne skabelon kan du indsætte et baggrundsbillede í venstre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller selv uploade et valgfrit billede. (Billed størrelse minimum 1920 x 1080 px.).

I højre side kan du indsætte en overskrift og 2 forskellige produkttekster.

Vær opmærksom på at rubrikken i venstre side er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Exclusive - Boks til Højre

Med denne skabelon kan du indsætte et baggrundsbillede i venstre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller selv uploade et valgfrit billede. I højre side kan du indsætte en overskrift, samt tekst.

I bunden af skærmen kan du indsætte et lille billede, dette kan for eksempel være et logo. Vær opmærksom på at rubrikken nederst i højre hjørne er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Farven på baggrunden kan tilpasses efter behov.

(Billed størrelse minimum 1280x1080 px.)

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200 x 1070 px.,
ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Boks i venstre side

Med denne skabelon kan du indsætte et baggrundsbillede i højre side af skærmen, enten fra standardbilleder, eller selv uploade et valgfrit billede. I venstre side kan du indsætte en overskrift, samt tekst.

I bunden af skærmen kan du indsætte et lille billede, dette kan for eksempel være et logo. Vær opmærksom på at rubrikken nederst i venstre hjørne er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Farven på baggrunden kan tilpasses efter behov.

(Billed størrelse minimum 1280x1080 px.)

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 2200 x 1070 px., ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Boks i bunden

Med denne skabelon kan du indsætte et stort billede i toppen, der er en boks i bunden som du kan skifte farve på efter behov, og du kan indsætte et lille billede i højre side i buden. Vær opmærksom på at rubrikken nederst i højre hjørne er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Billedstørrelse minimum 1920x720 px.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 1600 x 768 px.,
ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Stor boks i venste side

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i højre side, der er en boks i venstre side, som du kan skifte farve på efter behov, og du kan indsætte et lille billede i venstre side i bunden.

Vær opmærksom på at rubrikken nederst i højre hjørne er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Billedstørrelse minimum 640x1080 px.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 1600 x 768 px.,
ellers vil billedet være for lille.

Exclusive - Stor boks i højre side

Med denne skabelon kan du indsætte et billede i venstre side (Billedstørrelse minimum 640x1080 px.), og skrive din ønskede tekst i den store boks. Farven på boksens baggrund kan tilpasses efter behov.
 Du kan også indsætte et lille billede i nederst i boksen. Det kan for eksempel være et logo.

Husk at være opmærksom på at rubrikken nederst i boksen er reseveret til et billede, og der kan derfor ikke indsættes tekst, selvom der ikke indsættes et billede.

Hvis du ønsker at oprette effekter på denne skabelon, er det vigtigt at du er opmærksom på at det billede som du vælger, skal være minimum 1600 x 768 px., ellers vil billedet være for lille.