1.3.2.e Kalender
Skrevet af Christina Christensen d. 16 August 2012 11:03

1.3.2 Kalender

Kalender bruges til at vise aftaler for personer, wayfinding og andre skabeloner, hvor der er behov for at sortere og vise ud fra en kalender.

For at oprette en kalender skal du gøre følgende:

1. Vælg ”Opret kalender” under menuen ”Funktioner”.
  2. Indtast et navn til din kalender,  tryk på ”Gem”
  3. Tryk på ”Opret ressourcer ” og indtast navn (Eksempel: Mødelolake 25 )og lokation (Eksempel: 2 sal.)på ressourcen og tryk ”Gem”.
  4. Tryk på kalenderoversigten. (se nedenstående billede).
  5. En pop up boks vil fremkomme. Her kan du indtaste start og sluttidspunkt, og om den pågældende ressource skal gentages. Du kan også indtaste emne.

For at oprette en indholdskanal skal du gøre følgende:

• Hold musen over fanebladet "Indhold" øverst i skærmsbilledet.
  • Vælg "Opret indholdskanal".
  • Indtast navnet på indholdskanalen i feltet "Navn".
  • Vælg om indholdskanalen skal placeres i en mappe i feltet "Niveau".
  • Opret indholdskanalen ved at klikke på "Gem".

Der vil nu blive oprettet en tom indholdskanal som du kan begynde at fylde indhold i. Dette gøres ved at oprette en eller flere afspilningslister med medier i.

1. Tryk på ”Lag på skærm” i boksen ”Funktioner” i venstre side.
  2. Vælg det lag du har oprettet og tryk på ”Tilføj medie”, vælg ”Kalender liste” under advancerede medietyper.
  3. Indtast navn og vælg hvilken kilde og kalender der skal benyttes.
  4. Tryk på ”Gem”.