1.3.2.a Tekstside
Skrevet af Christina Christensen d. 30 April 2012 12:09

For at oprette en tekstside skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.

2. Klik på "Tilføj medie" i toppen til højre i hovedvinduet.

3. Klik på "Tekstside" eller ikonet længst til højre under "Vælg".

4. Under "Skriv tekst" - Her skrives den tekst som man ønsker, med den formatering man vil have.

5. Under "Avancerede indstillinger".

1. Margin - Angiv hvor stor afstand teksten skal have fra kanten.

6. Under "Medie detaljer".

1. Navn - Angiv navnet som skal vises i afspilningslisten (BEMÆRK, navnet KUN vises i afspilningslisten og ikke på skærmen).
    2. Visning tid - Angiv her hvor mange sekunder teksten skal vises før den skifter til næste medie i afspilningslisten.
    3. Baggrundsfarve - Angiv den ønskede baggrundsfarve. (BEMÆRK, når farven ændres, ændres baggrundsfarven også under "Skriv tekst".)
    4. Baggrundsbillede - Vælg et baggrundsbillede til teksten ved enten at vælge et fra arkiv eller uploade et billede efter eget valg. (BEMÆRK, baggrundsbilledet vises IKKE i "Skriv tekst", for at se eksempel klikkes på "Vis eksempel").
    5. Dato/tid begrænsning.

7. Når alt er som ønsket, trykkes der på "Gem".

8. Indholdet er nu oprettet og klar til brug.
(1 stemmer)