1.4.1.a PreviewPlayer
Skrevet af Christina Christensen d. 30 April 2012 10:01

Sådan downloader og installerer du Previewplayeren til din computer:

1. Log ind på www.cdslogin.dk (link åbner i nyt vindue) med dine bruger informationer.

2. Flyt musen over menupunktet "Hjem" og klik på "Download sektion".

3. Klik på "PreviewApplication.exe"

4. I pop vinduet der kommer frem vælges hvor filen ønskes gemt (vær opmærksom på hvor du gemmer filen).

5. Navigere til hvor du har gemt "PreviewApplication.exe" i din windows stifinder eller fortrukne filhåndterings program, og dobbeltklik på filen for at starte installationen.

6. Klik på "Install PreviewApplication" for at starte installationen i det vindue som kommer op.

PreviewPlayeren er fuldstændig ens med web udgaven. Eneste forskel er at i PreviewPlayeren er der 3 faner i toppen:

1. "Administration" - Denne er nøjagtig som på web udgaven.

2. "Preview" - Denne giver mulighed for at så et "Preview" af en skærm før man vælger at sende indholdet til infoskærmen.

3. "Log" - Denne bruges til fejlfinding.

"Preview" muligheden finder du når du har valgt en indholdskanal, og er placeret lige under "Send indholdskanal til skærm" med en grøn baggrund.