1.4.1.a PreviewPlayer
Skrevet af Christina Christensen d. 30 April 2012 10:01

Sådan downloader og installerer du Previewplayeren til din computer:

1. Log ind i LiveConnect CDS Administrationen med dine brugerinformationer. www.cdslogin.dk
  2. Tryk på fanebladet "Hjem" og vælg "Download Sektion". Så kommer du ind i Download Sektionen.
  3. Vælg filen "PreviewApplication.exe".
  4. Nu vil der komme en pop-up boks. Vælg "Kør".
  5. Udpak zip-filen ved at trykke på knappen "Unzip". Den vil for det meste blive udpakket til dit C-drev på harddisken, men du kan også vælge at udpakke filen til et andet sted på din computer.
  6. Gå ind på det drev, hvor du har udpakket filen til og vælg mappen "LiveConnectCDS".
  7. Vælg mappen "PreviewApplication".
  8. Dobbeltklik på filen "PreviewApplication.exe" og nu vil der åbne sig et vindue som er en kopi af LiveConnect CDS Administrationen, som ligger på din computer og ikke et website.
  9. Log ind med dine brugerinformationer.
  10. Dette program fungerer nøjagtigt ligesom den webbaserede LiveConnect CDS Administration, her har du bare en ekstra knap, som hedder "Vis i Previewplayer". Denne knap gør at du kan se de designs og ændringer du har foretaget på din skærm uden at behøve at være i nærheden af skærmen.
  11. Øverst har du 3 faneblade "Administration", "Preview" og "Log".
  12. Trykker du på "Administration" kommer du ind i "LiveConnect CDS" og kan administrere din skærm.
  13. Trykker du på "Preview" får du et billede af, som viser hvordan din skærm ser ud. Her kan du også se de ændringer du foretager dig.