Vidensbare
1.3.3.b Ret og slet indholdskanal
Skrevet af Christina Christensen d. 26 April 2012 08:45

Ønsker du at ændre navnet eller placeringen af en indholdskanal, kan dette gøres ved hjælp af funktionen "Kanalindstillinger", placeret i boksen "Funktioner".

Ønsker du at slette en indholdskanal, kan dette gøres ved hjælp af funktionen "Slet kanal", placeret i boksen "Funktioner". Du skal være opmærksom på, at når en indholdskanal slettes, forsvinder alle medier og indstillinger som var tilknyttet indholdskanalen.

 

(0 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp

Kommentarer (0)
Opret kommentar
 
 
Navn:
Email:
Kommentarer: