1.3.3.c Gem indholdskanal til skærmene (Distribution)
Skrevet af Christina Christensen d. 23 April 2012 13:01

Når man har lavet ændringer i sin indholdskanal, skal indholdet genereres som filer, så afspiller PC´erne kan downloade indholdskanalen. Dette gøres ved hjælp af boksen "Send indholdskanal til skærm", som forekommer i venstre side af LiveConnect CDS adminidtrationssystemet, så snart du har foretaget en ændring i en indholdskanal. Denne boks vil blive vist i en rød indramning.

Her kan du vælge enten at gemme alle ændringer med det samme "Send indholdskanal til skærm" eller udskyde genereringen til et senere tidspunkt "Send på valgt dato/tid". Vælger du at udskyde genereringen skal du angive en dato og et klokkeslet hvor systemet skal gemme ændringerne.

Bemærk: Alle handlinger gemmes på serveren INDTIL du klikker "Send indholdskanal til skærm". Først herefter vil ændringerne blive vist på skærmen.