1.3.1.c Gem indholdskanal til skærmene (Distribution)
Skrevet af Christina Christensen d. 23 April 2012 13:01

Når man har lavet ændringer i sin indholdskanal, skal indholdet genereres som filer, så afspiller PC´erne kan downloade indholdskanalen.

Bemærk: Alle handlinger gemmes på serveren INDTIL du klikker "Send indholdskanal til skærm". Først herefter vil ændringerne blive vist på skærmen.

Dette gøres ved at benytte den røde bar øverst i indholdskanalen. Der er to knapper, "Send indholdskanal til skærm" & "Send på valgt dato/tid".

1. Send indholdskanal til skærm - Klargøre indholdet og sender det til infoskærmen med det samme.
  2. Send på valgt dato/tid - Klik her for at angive dato samt tid som infoskærmen ønskes opdateret med det nye indhold. Dette er først synligt efter klik på "Send på valgt dato/tid" knappen.