1.3.3.f Tænd/sluk skærm
Skrevet af Christina Christensen d. 23 April 2012 12:47

1. Klik på fanebladet "Indhold" og vælg den indholdskanal du ønsker at administrere.
  2. Klik på "Kanalindstillinger" i boksen til venstre på skærmen  - tidsindstillingerne vil nu komme til syne.
  3. Aktiver tidsindstillingerne i feltet "Skærm Tænd/sluk".
  4. Angiv hvornår skærmen skal tænde i feltet "Tænd".
  5. Angiv hvornår skærmen skal slukke i feltet "Sluk".
  6. Klik på "Gem".

Skærmen vil nu tænde og slukke automatisk på de angivne tidspunkter.

Bemærk: Denne funktion virker kun, hvis din skærm er i stand til at gå i stand-by tilstand når skærmsignalet forsvinder, og forlade stand-by tilstanden igen når skærmsignalet kommer tilbage.