1.3.1.f PowerPoint Præsentation
Skrevet af Christina Christensen d. 23 April 2012 10:21

Microsoft PowerPoint er et meget anvendt præsentationssystem, som gør det nemt at lave flotte præsentationer og slideshows. LiveConnect CDS kan afvikle præsentationer i formatet PowerPoint 97-2003.

BEMÆRK: Alle filer (PPT/PPS) skal uploades til filarkivet INDEN de kan anvendes i en afspilingsliste!
Du skal være opmærksom på at PowerPoint præsentationer ikke kan oprettes i lag, men altid vil skalere op til fuld skærm.

For at oploade en PowerPoint præsentation, skal du gøre følgende:

1. Vælg mappen "Filarkiv" øverst.
  2. Vælg ""Alle mapper" og vælg "Power Point".
  3. I rubrikken "Opload til mappe" vælg "Gennemse" og find den Power Point fil du har lavet og klik på "Start overførsel".
  4. Gå til næste punkt : For at oprette et PowerPoint medie i din afspilningsliste.

For at oprette et PowerPoint medie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.
  2. Klik på "Tilføj medie" i toppen af hovedvinduet.
  3. Marker "PowerPoint" og klik på vælg.
  4. Indtast et navn på mediet i feltet "Navn".
  5. Vælg hvilken PowerPoint præsentation der skal afspilles i boksen "Vælg fil".
  6. Klik på "Gem".

Mediet vil nu blive oprettet i afspilningslisten.