1.3.2.a RSS Medie
Skrevet af Christina Christensen d. 23 April 2012 09:54

I dag bliver mange nyheder distribueret over internettet via. såkaldte RSS Feeds. LiveConnect CDS har en indbygget RSS Feed læser, som gør det muligt at oprette et RSS medie i afspilningslisten, som opdateres med nyheder fra internettet hver gang mediet vises på skærmen.

For at oprette et RSS Medie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.
  2. Klik på "Tilføj medie" i toppen af hovedvinduet.
  3. Marker "RSS" og klik på "Vælg".
  4. Indtast et navn på mediet i feltet "Navn".
  5. Indtast RSS feedets internetadresse (URL) i feltet "URL".
  6. Angiv hvor mange nyheder der skal vises på skærmen i feltet "Antal elementer".
  7. Marker om du ønsker der skal vises en beskrivelse (nyhedstekst) i feltet "Vis beskrivelse".
  8. Angiv hvor meget af beskrivelsen der skal vises i "Antal tegn".
  9. Angiv hvilken designskabelon (baggrund) nyhederne skal vises i feltet "Designskabelon".
  10. Klik på "Gem".

Mediet vil nu blive oprettet i afspilningslisten. Du kan tilpasse mediets visningstid ved at ændre tiden i feltet "Sek." og klikke på "Gem sek.".

BEMÆRK: Mange RSS Feeds kræver tilladelse fra udgiveren, før man må anvende dem på skærmen. Vær sikker på at du har en aftale med denne, før du lægger feedet op.