1.3.1.e Website
Skrevet af Christina Christensen d. 23 April 2012 09:38

Med dette medie har du mulighed for at vise et website på skærmen. Du skal være opmærksom på at afspiller PC´en skal være online på internettet for at websitet kan vises.

For at oprette et website medie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.
  2. Klik på "Tilføj mediet" i toppen af hovedvinduet.
  3. Marker "Website" og klik på vælg.
  4. indtast et navn på mediet i feltet "Navn".
  5. Indtast websitets adresse (URL) i feltet "URL".
  6. Klik på "Gem".

Mediet vil nu blive oprettet i afspilningslisten. Du kan tilpasse mediets visningstid ved at ændre tiden i feltet "Sek." og klikke på "Gem sek. i medieoversigten".