1.3.1.d Slideshow
Skrevet af Christina Christensen d. 23 April 2012 09:13

Gør det muligt nemt og hurtigt at oprette opsigtvækkende billedslideshows på skærmen. Slideshowt kan anvendes f.eks. til at vise billeder fra arrangementer, annoncer, produktinspiration og meget mere. LiveConnect CDS kan vise billeder i følgende formater: Jpeg, GIF, PNG og BMP.

For at oprette et billedemedie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.
  2. Klik på "Tilføj medie" i toppen af hovedvinduet.
  3. Marker "Slideshow" og klik på "Vælg".
  4. Indtast et navn på mediet i feltet "Navn".
  5. Indtast hvor lang tid hvert billede skal vises i, i feltet "Tid".
  6. Vælg billede størrelse i feltet "Størrelse".
  7. Vælg overgangseffekt i feltet "Overgang".
  8. Klik på "Tilføj billede" for at uploade et billede i LiveConnect CDS. Du kan vælge enten at hente det direkte fra din computer, eller vælge et billede fra filarktivet.

A. Rediger evt. Billedindstilinger (husk at gemme ændringer, hvis du ændrer noget).
                      B.Tilføj så mange billeder du ønsker, ved at følge punkt 8.

9. Klik på "Gem".

Mediet vil nu blive oprettet i afspilningslisten.