1.3.1.c Billede
Skrevet af Christina Christensen d. 23 April 2012 09:04

Er en hurtig og simpel måde at lave et skilt i din afspilningsliste. LiveConnect CDS kan vise billeder i følgende formater: Jpeg, GIF, PNG og BMP.

For at oprette et billedemedie i din afspilningsliste, skal du gøre følgende:

1. Vælg den afspilningsliste du ønsker at oprette mediet i.
  2. Klik på "Tilføj medie" i toppen af hovedvinduet.
  3. Marker "Billede" og klik på "Vælg".
  4. Indtast et navn på mediet i feltet "Navn".
  5. Klik på "Tilføj billede" for at uploade et billede til LiveConnect CDS. Du kan vælge enten at hente det direkte fra din computer, eller vælge et billede fra filarkivet.
  6. Rediger evt. Ret billede indstillinger (husk at gemme ændringer, hvis du ændrer noget), og klik på "Afslut". Billedet vil nu blive tilføjet mediet.
  7. Vælg om billedet skal vises i "Original størrelse", skal strækkes til fuldskærm eller skal centreres på skærmen, i feltet "Størrelse".
  8. Klik på "Gem".